banner913
banner932
banner1012

DAÜ Girişimcilik Kulübü “ “Grup Önünde Etkili Konuşma” konulu seminer düzenledi

banner1020

DAÜ Girişimcilik Kulübü, “Sahnenin Yıldızı Olmaya Hazır Mısınız?” sloganıyla, “Grup Önünde Etkili Konuşma” konulu seminerde grup önünde etkili konuşmanın incelikleri anlatıldı

banner974
DAÜ Girişimcilik Kulübü “ “Grup Önünde Etkili Konuşma” konulu seminer düzenledi

banner971
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü’ne bağlı DAÜ Girişimcilik Kulübü, “Sahnenin Yıldızı Olmaya Hazır Mısınız?” sloganıyla, “Grup Önünde Etkili Konuşma” konulu seminer düzenledi.
 
DAÜ’den yapılan yazılı açıklamaya göre, DAÜ Merkezi Dersliklerde gerçekleşen seminerde grup önünde etkili konuşmanın incelikleri anlatıldı.
 
DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi, İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi ve aynı zamanda DAÜ Girişimcilik Kulübü Danışman Hocası Jülide Erdal Üngör, sunumunda, sahnede dinleyicileri etkileyecek konuşma içeriğinin nasıl hazırlanacağından bahsetti.
 
Konuşmanın açılışı ve kapanışı ile dinleyiciler üzerinde nasıl iz bırakılabileceğine ilişkin bilgiler veren Üngör, beden dili ve ses tonunun dinleyiciler üzerindeki etkisini örnek ve uygulamalar ile öğrencilerle paylaştı.
 
Etkili konuşma seminerinin ardından belirlenen program çerçevesinde ve gruplar halinde atölye çalışmaları gerçekleştiriliyor. Atölyelerde her öğrenci belirlediği konu ile ilgili olarak beşer dakikalık sunum yapıyor. Öğrenciler, eğitimden birebir aldıkları geri bildirim ile güçlü ve gelişime açık yönleriyle ilgili farkındalık kazanıyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.