banner913
banner932
banner1012

Ucuz ekmek sattığı için meslektaşı tarafından kurşunlandı

banner1020

Antalya'da fırıncı İ.A., 4 liralık ekmeği 2,25 liraya sattığı gerekçesiyle meslektaşı Osman Soylu'yu tüfekle tehdit edip, iş yerine ateş açtı. Fırındaki Soylu ile hamile eşi ve müşteriler saldırıdan yara almadan kurtuldu.

banner974
Ucuz ekmek sattığı için meslektaşı tarafından kurşunlandı

banner971

 

Antalya'da bir fırıncı, ekmeği ucuza satan meslektaşının iş yerine tüfekle ateş açtı.

 

Kepez ilçesi Yeşilırmak Caddesi Sütçüler Mahallesi'nde öğle saatlerinde Osman Soylu'ya ait fırına giden İ.A., aracının arka koltuğundan aldığı tüfekle içeri girdi.

4 liralık ekmeği 2,25 liraya sattığı gerekçesiyle Osman Soylu ve ailesini ölümle tehdit eden İ.A., ardından dışarı çıkıp, iş yerine ateş etti.

ÖLEN YA DA YARALANAN YOK

Tüfekten çıkan saçmalar, dondurma dolabını delip geçti. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, otomobiline binen İ.A. kaçtı.

''TEK İSTEĞİM İNSANLARIN UCUZ EKMEK YEMESİ''

Polise şikayetçi olan Osman Soylu, "Daha önceden de defalarca tehdit aldık. Ben ucuza ekmek satmaya devam ettim. Tek isteğim insanların ucuz ekmek yemesi. İçeride doğumuna 10 gün kalan eşim Kübra Soylu ve müşteriler vardı. Yine insanlarımız için ucuz ekmek satmaya devam edeceğiz" dedi.

''ADETA DEHŞETİ YAŞADIM''

Kübra Soylu ise, "Önce ne olduğunu anlamadım. Daha sonra elindeki tüfeği görünce çok korktum. Bir süredir bizi öldürmekle tehdit ediyordu. Adeta dehşeti yaşadım'' diye konuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.