banner913
banner932
banner1012

'Taş kağıt makas' oynayarak kurtarılmayı beklediler

banner1020

Hatay'da, depremde yıkılan binanın enkazında kalan baba ve kızı o anlarda "taş, kağıt, makas" oynayarak hayata tutunmayı başardı.

banner974
'Taş kağıt makas' oynayarak kurtarılmayı beklediler

banner971
Hatay'da yaşayan 43 yaşındaki Cem Okur, ve 8 yaşındaki kızı Tanem, depremde enkaz altında kaldı. Baba ve kızı, depremden tam 101 saat sonra gün ışığına merhaba dedi.
Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırılan baba ve kızı, hayata tutunma hikayelerini TRT Haber'e anlattı.
Enkaz altında kalan baba kız için korku ve umut dolu bir bekleyiş başladı. Baba Okur, kızının moralini ayakta tutmak için önceden yaptıkları gibi 'taş kağıt makas' oynamaya karar verdi.
"Biz zaten görmüyoruz, birbirimizi de özlüyoruz. Ama dürüstçe söylüyorduk. Elini kağıt yaptı, ben taş yaptım. O söyleyecek bana ne yaptığını, ben de söyleyeceğim ona ne yaptığımı. Tanem hep bana soruyordu, baba ne yaptın, ben diyordum kağıt, o diyordu ben makas yaptım. Artık orada bilmiyorum, kandırdı mı beni."
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.