banner913
banner932
banner1012

Mezar başlarında yürek yakan manzaralar

banner1020

Depremlerde hayatını kaybeden birçok kişinin defnedildiği Adana'daki Kabasakal Mezarlığındaki tablo duygulandırıyor. Neredeyse her kabirde hayatını kaybedenlerin eşyaları ve çocukların oyuncakları bulunurken, yakınları ise mezar başlarında gözyaşı döküyor

banner974
Mezar başlarında yürek yakan manzaralar

banner971
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubatta meydana gelen iki büyük depremin ardından 418 vatandaşın hayatını kaybettiği Adana’da mezarlıklardaki acı tablo yürek burktu.
Çevre illerden gelen birçok cenazenin de defnedildiği merkez Çukurova ilçesindeki Kabasakal Mezarlığında yakınlarını kaybedenler mezar başlarında uzun süre gözyaşı döktü.
Hayatını kaybedenlerin mezarlarına onlara ait eşyalar ve fotoğraflar bırakıldı. Depremde ölen çocukların mezarlarının başına bırakılan oyuncak ve kıyafetler ise geride kalanların üzüntüsünü gözler önüne serdi.
KARDEŞİM GELMEKTEN VAZGEÇİNCE ÖLDÜ
Kardeşi Erol Akgül’ün Kahramanmaraş’ta kaldığı otelin depremde yıkılması sonucu hayatını kaybettiğini ve 9 Şubat günü Adana’ya defnettiklerini söyleyen Ali Akgül, kardeşinin mezarı başında gözyaşı döktü.
Depremin olduğu gece kardeşinin Adana’ya döneceğini fakat vazgeçip 6 Şubat sabahı gelmeye karar verdiğini belirten Akgül, “Kardeşim gelmekten vazgeçince otelde öldü. Depreme otelde yakalandı. Akşam gelecekti ama olmadı. Yapacak bir şey yok. Milletimiz sağ olsun. Çok büyük acı tarifi yok. İki canımızı verdik. Dayımın oğlu da öldü. Sürekli mezarına geliyorum. Allah bir daha böyle bir afet göstermesin” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.