banner913
banner932
banner1012

Kızılay şube başkanı eğlencede!

banner1020

Türkiye‘de depremzedelerin barınma sorunu sürerken çadır ve konserve satışı nedeniyle tepki çeken Kızılay‘ın Edremit Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesinin, depremden sonra bir mekanda eğlenirken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından açıklama yapan Edremit Şube Başkanı Himmet Bora, “Ne oynadık, ne zıpladık. Sadece yemek yedik” dedi

banner974
Kızılay şube başkanı eğlencede!

banner971
Türkiye’de 11 kentte yıkıma neden olan depremlerin ardından Kızılay’ın depremin üçüncü gününde Ahbap‘a 46 milyon TL’lik çadır satışı yaptığı ortaya çıkmıştı.
Çadır satışı kamuoyunda tartışılmaya devam ederken ortaya çıkan bir görüntüde, Kızılay Edremit Şube Başkanı Himmet Bora ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet İnalkaç’ın depremden sonra bir eğlence mekanında ocak başında eğlendikleri görülüyor.
Himmet Bora söz konusu fotoğraf karesine ilişkin yaptığı açıklamada, bir arkadaşının doğum günü nedeniyle toplandıklarını belirterek, “Bir davet geldi. İcabet ettik. Ne oynadık, ne zıpladık. Sadece yemek yedik” ifadelerini kullandı
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.