banner913
banner932
banner1012

Depremzedeleri duygulandıran not

banner1020

Bartın’da, depremzedelere gönderilmek üzere muhtarlığa bırakılan çocuk kıyafetlerinin olduğu poşetten çıkan, '30 sene önce örmüştüm bir çocuğum olur, diye ama olmadı. Belki orada bir kızım olur inşallah. 30 seneden beri duruyorlardı, Allah’ım sarıp sarmalasın sizi' yazılı not, duygulandırdı

banner974
Depremzedeleri duygulandıran not

banner971
Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Bartın’da da depremzedelere yardım seferberliği sürdürülüyor. Afetzedelere gönderilmek üzere paket hazırlayanlar, valiliğe ve muhtarlıklara bırakıyor. Esentepe Mahallesi Muhtarlığı'na gönderilenler arasında; örme çocuk kıyafetlerinin olduğu poşet açıldığında 3 kazak, pantolon, hırka ve şapka çıktı. Poşete iliştirilen nottaki ‘30 sene önce örmüştüm bir çocuğum olur, diye ama olmadı. Belki orada bir kızım olur inşallah. 30 seneden beri duruyorlardı, Allah’ım sarıp sarmalasın sizi’ yazısı ise okuyanları duygulandırdı.  
Esentepe Mahallesi'nin muhtarı Şenol Özdemir, “Depremzedeler için yardımlar topluyorduk. Çok kalabalık vardı. O sırada bu poşeti biri getirmiş. Poşetleri açarken, üzerinde bir not olan kıyafet gördüm. İçinde değişik renklerde el işi örülmüş kıyafet vardı. Yazıyı okuduğumda çok duygulandım. Allah ondan razı olsun, inşallah Rabb'im ona da çocuk nasip eder. Bunu bırakan kardeşimiz bunları 30 yıl önce örmüş ve saklamış. Kendisini de tanımıyorum, tanısam elini öpeceğim” dedi. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.