banner913
banner932
banner1012

“Bu acıyı kaldıramam ben”

banner1020

Depremde Kahramanmaraş'ta 2 oğlu, gelini ve 3 torununu kaybeden Türkan Meter, yakınlarının yasını tutuyor: “Çok büyük bir acı. Bu acıyı, yükü kaldıramam ben”

banner974
“Bu acıyı kaldıramam ben”

banner971
‘Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremde Kahramanmaraş'ta 2 oğlu, gelini ve 3 torununu kaybeden Türkan Meter, yakınlarının yasını tutuyor.
Meter, oğulları Yılmaz ve Kemal, gelini Şemsi, torunları Umut Efe, Ayşe Meter ve Azra Çelen`i depremde kaybetti.
Meter`in kızı Gizem Çelen ve diğer gelini Nuray Meter`in hastanelerde tedavisi devam ediyor.
Kahramanmaraş merkezdeki evi de ağır hasar alan Meter, ailesini kaybettiği köyde çadırda kalarak yasını tutuyor.
Türkan Meter, depreme kent merkezinde yakalandıklarını söyledi. Evden çıkınca köye geldiklerini belirten Meter, "Sobayı yakmışlar, sohbet ediyorlarmış, saat 3`e kadar oturmuşlar, 3`ten sonra yatmışlar. Yatınca soba bunların üzerine devrilmiş. 2 oğlum, gelinim ve 3 torunum öldü. Kepçeler çıkarttı cenazeleri. Kızım ve diğer gelinim yandı, onlar da yoğun bakımda. Oğlumun birisini sağ çıkarttık, Kayseri`de hastaneye kaldırıldı, kanamayı durduramamışlar." diye konuştu.
Meter, "Çok büyük bir acı. Bu acıyı, yükü kaldıramam ben. Allah kimseye göstermesin. Kimsemiz kalmadı." ifadesini kullandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.