banner913
banner932
banner1012

AYM töreninde soğuk rüzgarlar

banner1020

Anayasa Mahkemesi'nin 61. yıl dönümü töreni, Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nu bir araya getirdi. İkili tokalaşmazken, salonda soğuk rüzgarlar esti

banner974
AYM töreninde soğuk rüzgarlar

banner971
Siyasette ve meydanlardaki gerilim, Anayasa Mahkemesi Kuruluş Yıl Dönümü Töreni'ne de yansıdı.
14 Mayıs öncesindeki mitinglerini son hızlarıyla sürdüren ve meydanlarda sert sözler söyleyen TC Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilk karşılaşması merak konusuydu.
Erdoğan ve Kılıçdaroğlu dün Anayasa Mahkemesi 61. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni'nden bir araya geldi.
Tören alanındaki koltuğuna ilk önce Kılıçdaroğlu geldi. Kılıçdaroğlu'nun ardından salona gelen Erdoğan, protokol ile tokalaştı ancak Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadan yerine oturdu.
Birbirlerine çok yakın oturan Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun arasındaki soğuk rüzgarlar alanda bulunan kameralara da yansıdı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.