banner913
banner932
banner1012

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çifti boşandı

banner1020

Milletvekili olmasıyla adından söz ettiren oyuncu Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan 27 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldı. Arzum Onan'ın açtığı boşanma davası, Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde görüldü. Çift boşanma davasına el ele gelerek dikkat çekti

banner974
Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çifti boşandı

banner971
Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çiftinin boşanma kararı herkesi şaşırtmıştı. Onan 28 Şubat tarihinde mahkemeye başvurarak eşine boşanma davası açtı. Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde görülecek davanın psikolojik şiddet gerekçesiyle açıldığı iddia edilmişti.

27 YILLIK EVLİLİK BİTTİ

Konuya dair konuşmayan ikiliden Aslantuğ bu süreçte TİP'ten milletvekili adayı oldu ve seçilemedi. Seçim sonrası çift boşanma davasına birlikte geldi.

10a42ec73aae789d0dcd1a7f3c365057

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan adliyeye el ele gelerek dikkat çekti. Onan sorulara "Arkadaşlar çok hassas bir konu" yanıtını verdi.

Kararını açıklayan mahkeme Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un boşanmasına karar verdi. Böylelikle 27 yıllık evlilik 10 dakika süren duruşma sonunda bitti.

Duruşma sonrasında psikolojik şiddet iddialarının sorulması üzerine Mehmet Aslantuğ 'Aşk olsun' şeklinde cevap verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.