banner913
banner932
banner1012

Anne ile oğlu öldü, baba ağır yaralı

banner1020

Çanakkale'de yoldan çıkan otomobil, yolun ikiye ayrıldığı alandaki levha direğine çarptı. Kazada anne ile oğlu hayatını kaybederken baba ağır yaralandı

banner974
Anne ile oğlu öldü, baba ağır yaralı

banner971
Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde belirlenemeyen bir nedenle yoldan çıkan otomobil, yolun ikiye ayrıldığı alandaki levha direğine çarptı. Kazada anne ile oğlu hayatını kaybederken baba ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
İstanbul istikametinden gelen Mustafa Öztürk (47) idaresindeki 34 GKB 577 plakalı otomobil, 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolunda Kavakköy mevkiinde servis alanı girişinde belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı.
Yolun ikiye ayrıldığı noktadaki yön levhası direğine çarpan araç, hurdaya döndü. Kazayı gören diğer sürücülerin bildirmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Araçta sıkışarak ağır yaralanan sürücü Mustafa Öztürk, Gelibolu ve Kavakköy belediyelerine bağlı itfaiye ekiplerince çıkarılarak sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Malkara Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Durumu ağır olan Mustafa Öztürk, Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesine sevk edildi.
Sürücü Mustafa Öztürk'ün eşi Gülsüm Öztürk (42) ve oğlu Tevfik Öztürk'ün (18) ise kazada hayatını kaybettiği belirlendi.
Anne ile çocuğunun cansız bedenleri, itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarılarak, morga kaldırıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.