banner913
banner932
banner1012

Acı, korku, panik

banner1020

Hatay’da önceki gece meydana gelen şiddetli depremde 6 kişi hayatını kaybederken 294 kişi yaralandı

banner974
Acı, korku, panik

banner971
Kahramanmaraş meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerin yaralarını sarmaya başlamadan önceki akşam saatlerinde Hatay’da meydana gelen şiddetli depremde 6 kişi hayatını kaybederken 294 kişi yaralandı.
Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığı verilerine göre saat 20.04'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesinde 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 3 dakika sonra ise merkez üssü ise Samandağ ilçesinde 5.8 bir artçı kaydedildi. Deprem sonucu kentteki bazı hasarlı binalar yıkıldı.
6,4'lük deprem sonrası 90 artçı sarsıntı kaydedildi.
Hatay'da meydana gelen 6.4'lük depremde yaralananlar Sahra Hastanesi'ne getirildi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ciddi olanlar, helikopterlerle çevre illerdeki hastanelere nakledildi.
Deprem, bölge halkında endişe yarattı. Birçok insan, deprem sonrasında evlerinden kaçtı ve geceyi sokaklarda ve araçlarında geçirdi. Önceki depremlerle evsiz kalan çok sayıda aile, otomobillerinde kalmaya başladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.