banner913
banner932
banner1032

8-9 yaşındaki 2 çocuğa 'nişan' töreni!

banner1020

Mardin'de 8 yaşındaki kız çocuğu ile 9 yaşındaki erkek çocuğuna 'nişan' töreni düzenlendi. Kaydedilen görüntülerde nişan kıyafeti giyen çocukların yüzük taktığı görüldü

banner974
8-9 yaşındaki 2 çocuğa 'nişan' töreni!

banner971
Türkiye’nin Mardin ilinde “beşik kertmesi” yapılan 8 yaşındaki kız çocuğu ile 9 yaşındaki amcasının oğlu için davetliler eşliğinde nişan töreni düzenlendi.
Kızıltepe ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde doğduktan sonra beşik kertmesi yapılan U.A.’nın 8 yaşındaki kız çocuğu ile kardeşi R.A.’nın 9 yaşındaki erkek çocuğu için aile arasında nişan töreni düzenlendi. Evde düzenlenen nişanda çocuklara yüzük takıldı, kurdele kesildi.
Erkek çocuğunun babası R.A. ile annesi U.A.’nın da yer aldığı 'nişanda' katılımcıların alkış tutması ise dikkat çekti.
Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü inceleme başlattı.
Sosyal medyada görüntüleri paylaşılan nişanın, büyükbaba ve büyükannelerinin istekleriyle düzenlendiği ileri sürüldü. Tepki çeken görüntülerin ardından TC Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nce inceleme başlatıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.