banner913
banner932
banner1012

5 aylık bebek bakımsızlıktan öldü

banner1020

Kastamonu'da 5 aylık Esmanur'un ölümüyle ilgili gözaltına alınan anne ile sevgilisi tutuklandı. Küçük Esmanur'un yeteri kadar beslenemediği ve bakımsızlıktan öldüğü ortaya çıktı

banner974
5 aylık bebek bakımsızlıktan öldü

banner971
Kastamonu'da Topçuoğlu Mahallesi Topçuoğlu Çıkmazı Sokak’taki bir evde önceki Salı günü öğle saatlerinde 5 aylık Esmanur G., yatağında ölü bulundu.
Bebeğin ölümünü şüpheli bulan polis ekipleri tarafından anne Yasemin G. ile birlikte yaşadığı öğrenilen Cahit H. gözaltına aldı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan Yasemin G. ile Cahit H., Kastamonu Adliyesi'ne sevk edildi.
Hakim karşısına çıkarılan Yasemin G. ile Cahit H. tutuklandı.
Hayatını kaybeden 5 aylık Esmanur G.'nin cenazesi ise otopsi incelemesinin ardından Taşköprü ilçesine bağlı Ayvalı köyünde toprağa verildi.
Küçük Esmanur'un otopsi incelemesindeki ilk belirlemelere göre, yeteri kadar beslenemediği ve bakımsızlıktan hayatını kaybettiğinin tespit edildiği öğrenildi.


 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.