banner913
banner932
banner1012

22 saniyede 12 bin TL çaldı

banner1020

Antalya'da 7 güvenlik kamerası bulunan bir markete giren şüphelinin 22 saniyede 12 bin lirayı çalarak kaçması güvenlik kamerasına yansıdı.

banner974
22 saniyede 12 bin TL çaldı

banner971

Antalya'nın Kepez ilçesinde yer alan Ulus Mahallesi Yahya Kemal Caddesi'nde market işleten Sinan Orhan, iş yerinin dışındaki dolapları yerleştirdikten sonra içeri girdiğinde kasadaki paraların yerinde olmadığını görünce durumu polise bildirdi.

İş yerindeki 7 güvenlik kamerasına ait kayıtları inceleyen polis ekipleri, gece yarısına doğru markete giren bir kişinin 22 saniyede kasadaki paraları çalarak kaçtığını tespit etti.

Eşkali belirlenen zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

İş yeri sahibi Orhan, yaptığı açıklamada, market önündeki dolapları doldurmak için dışarı çıktığını, içeri girdiğinde kasanın boş olduğunu fark ettiğini söyledi.

Durumu polise bildirdiğini belirten Orhan, güvenlik kamerası kayıtlarında kasadaki 12 bin liranın şüpheli tarafından çok kısa bir sürede çalındığının görüldüğünü ifade etti.

banner979

Etiketler; #Antalya
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.