banner913
banner932
banner1012

Teniste, Bruguera rüzgarı esti

banner1020

Tenis dünyasının efsanevi hocalarından olan Lluis Bruguera'nın, Onur Binay eşliğinde 30 tenisçisi ve 13 tenis antrenörü ile yaptığı kamp sona erdi

banner974
Teniste, Bruguera rüzgarı esti

banner971

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu’nun davetlisi olarak 4 günlük kamp için ülkemize gelen İspanyol tenis antrenörü Bruguera Girne Belediyesi Tenis Kulübünde ülkenin önde gelen 30 tenisçisi ve 13 tenis antrenörü ile kamp yaptı.

Kamp süresince Bruguera'ya 2014-2018 yılları arası Türkiye Tenis Federasyonu Teknik Direktörlüğünü yapan, ayni zamanda 2018 yılında KKTF’na 1 yıllık danışmanlık verip, 5 yıllık stratejik planını hazırlayan Onur Binay eşlik etti.

Tenis dünyasının efsanevi hocalarından olan Lluis Bruguera, 5-8 Eylül tarihleri arasında Girne Belediyesi Tenis Kulübünde düzenlenen gelişim kampı, tenisçilerimize belgelerin dağıtımıyla son buldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.