banner913
banner932
banner1012

Petra, ITTF’in ilk kadın başkanı

banner1020

Ülkemizde Uluslararası Veteran Masa Tenisi Turnuvasına katılan İsveç Masa Tenisi Federasyonu Başkanı PetraSörling, Uluslararası Masa Tenisi Federasyonunun ilk kadın başkanı oldu

banner974
Petra, ITTF’in ilk kadın başkanı

banner971
Yusuf KARAYUSUFOĞLU
Ülkemizde Uluslararası Veteran Masa Tenisi Turnuvasına katılan İsveç Masa Tenisi Federasyonu Başkanı PetraSörling, Uluslararası Masa Tenisi Federasyonunun (ITTF)ilk kadın başkanı oldu.
Başkan PetraSörling yayınlamış olduğu manifestoda son 6 aydır yapmış olduğu kampanya sonunda çok yakın bir gelecekte Dünya'nın değişik bölgelerinin ITTF tarafından tanınacağına güçlü bir şekilde inanmaya başladığını belirtti.Sörling açıklamasına devamla şunları belirtti: “Tüm masa tenisçileri bir çatı altında birleştirmek gerektiği açıktır. Ben bu durumu sağlamak için var gücümle çalışmaya hazırım”.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.