banner913
banner932
banner1012

Şampiyonluk için tırmanacaklar

banner1020

Kaplıca –Kantara yolunda gerçekleşecek Tırmanma Şampiyonası son yarışlarında Deniz Denner ile Doğa Koyuncu arasında şampiyonluk çekişmesi yaşanacak

banner974
Şampiyonluk için tırmanacaklar

banner971
Basel Holding ana sponsorluğunda ve Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu tarafından düzenlenen Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası 30 Ekim Cumartesi son yarışları Kaplıca –Kantara yolunda gerçekleşecek.
Polaris, Near East Bank, GenPower,Limasol Online, GoPro,Eurol, RinataParts ve Basel Energy’nin de katkılarıyla organize edilen 3. ve 4. yarışın aynı gün içinde yapılacağı ve bir günde 5 kez çıkış yapacağı yarışta seyirciler tırmanma coşkusuna doyacak.
14 ekibin start alacağı yarışlarda Deniz Denner ile Doğa Koyuncu arasında şampiyonluk yarışı yaşanacak.En çok katılım ve çekişmenin E4 kategorisinde yaşanması beklenirken, E2 kategorisinde de sporcular kıyasıya yarışacaklar.
Servis alanı ve ödül töreninin de Kantara meydanında gerçekleşeceği Basel Holding 3.ve 4. Tırmanma yarışlarının startı 11.00 da verilecek ve Kantara Kısa ve Uzun etaplarında toplamda 5 çıkış gerçekleşecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.