banner913
banner932
banner1012

Race Fest’te, nefesler kesilecek

banner1020

Kuzey Kıbrıs Drag ve Spor Otomobil Derneği, seyircilerin piste 30 TL’ye girebileceği Race Fest organizasyonunu, Drag yarışını 50 araç ile, Time Attack’ı 70 araç ile ve Auto Show’u 250 araç ile kısıtlayarak gerçekleştirecek

banner974
Race Fest’te, nefesler kesilecek

banner971
Kuzey Kıbrıs Drag ve Spor Otomobil Derneği’nin (KKDSOD) organize ettiği yarış festivali, “Limasol Sigorta Race Fest”, 6 Kasım Cumartesi günü Cemsa Sporting Center’de yapılıyor.
Birbirinden güzel ve yoğun ilgi gören 3 Drag yarışını geride bırakan ve 2021 sezonunu yepyeni bir organizasyon ile kapatmaya hazırlanan Kuzey Kıbrıs Drag ve Spor Otomobil Derneği, Limasol Sigorta Race Fest için hazırlıklarını tamamladı. 1/8 mil, yani yaklaşık 200 metre Drag yarışı, “Time Attack”, yani zamana karşı pist yarışı ve “Auto Show”, yani spor otomobil sergisinin yapılacağı etkinlik için geri sayım sürüyor.
Etkinlik, 6 Kasım Cumartesi günü Cemsa Sporting Center’de yapılacak. Saat 14.00’te kapıların açılmasıyla başlayacak olan etkinlikte 15.00-17.00 saatleri arasında Drag yarışı, 18.00-22.00 saatleri arasında ise “Time Attack” yarışı yapılacak.
Etkinlik boyunca spor araçların da sergileneceği etkinlik için dernek yönetimi yayınladığı duyuru ile kısıtlama getirdi.
Herhangi bir lisans veya üyelik şartının aranmayacağı etkinlikte Drag yarışı 50 araç, “Time Attack” 70 araç ile ve “Auto Show” 250 araç ile kısıtlandı. Araçlarını sergilemek isteyenlerin, 1 araç ve 2 kişi için 100 TL, Pistte zamana karşı yarışmak isteyenlerin, 1 araç ve 2 kişi için 200 TL ve Drag yarışı için 1 araç ve 1 kişi 50 TL kayıt ücreti ödemesi gerektiği duyurulurken, seyircilerin de piste 30 TL’ye girebileceği açıklandı.
Birbirinden özel ve güzel otomobillerin sergileneceği ve hem Drag yarışında, hem de “Time Attack” yarışında seyircilere keyifli dakikalar yaşatacağı etkinlikle Kuzey Kıbrıs Drag ve Spor Otomobil Derneği 2021 sezonuna noktayı koyacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.