banner913
banner932
banner1012

Klasikler Oğuz Özyalçın için buluştu

banner1020

9. Oğuz Özyalçın Klasik Otomobil Rallisi yoğun katılım ve görkemli bir etkinlik ile tamamlandı

banner974
Klasikler Oğuz Özyalçın için buluştu

banner971
Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü’nün değerli üyelerinden olan merhum Oğuz Özyalçın’ın anısına her yıl geleneksel olarak düzenlenen Oğuz Özyalçın Klasik Otomobil Rallisi’nin 9.’su, 8 Ekim Pazar günü yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Ralli, pazar sabahı saat 10:00’da, Girne’de bulunan Özyalçın Group of Companies Merkez binası önünden Özyalçın Şirketler Grubu Ticari Grup Direktörü Yağmur Özyalçın ve Eser Özyalçın’ın bayrak kaldırmasıyla ralli start aldı.
Katılımın yoğun olduğu rallide; Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, eşi Sibel Tatar, Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü Dernek Başkanı, Genel Sekreteri, Yönetim Kurulu Üyesi, dernek üyelerinin yanı sıra, sosyal yaşamın önde gelen seçkin isimleri, iş ve dernek yaşamının etkili isimleri ve Özyalçın Şirketler Grubu personeli; 9. Oğuz Özyalçın Klasik Otomobil Rallisi’nde bir araya geldiler.
Özyalçın Şirketler Grubu binasında başlayan klasik otomobil ralli rotası sırası ile; Esentepe sivil savunma tesisleri, Cam Teras - Tatlısu, Minyatür Kıbrıs Müzesi – Tatlısu, İncirli Mağarası – Çınarlı ve finiş noktası olan Ülfet ShuBeachand Bar Restaurant’ta son buldu.
Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü Dernek Başkanı Sn. Akın Demirağ öncülüğünde; merhum Oğuz Özyalçın’ın değerli eşi Eser Özyalçın, kızları Yağmur Özyalçın ve Yaprak Özyalçın’a teşekkür plaketi Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar tarafından takdim edildi.
Finiş noktasında düzenlenen kokteyl deniz kenarında; Girne’nin eşsiz manzarasında konukların beğenisini kazandı. İlgili etkinlikte; ülkemizin değerli sanatçılarından Derviş - Çağıl İşgüzar'ın başarılı performansları ile konuklar müziğin tadını en keyifli şekilde yaşadılar. 9. Oğuz Özyalçın Klasik Otomobil Rallisi toplu fotoğraf çekimi ile taçlandırılarak son buldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.