banner913
banner932
banner1012

KKTC’yi İtalya’da gururla temsil ettiler

banner1020

Kuzey Kıbrıs Karting Derneği (North CyprusKarting Club) bünyesinde, Dünya ROK Cup Süper Final yarışında mücadele etmek üzere İtalya’da bulunan NCKC Karting Team, 7-8 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen ROK Cup Trophy Challenge yarışında hazırlık amaçlı mücadele etti ve gururla ülkemizi temsil etti

banner974
KKTC’yi İtalya’da gururla temsil ettiler

banner971
Kuzey Kıbrıs Karting Derneği (KKKD-North CyprusKarting Club-NCKC), Kale Boya ROK Cup Karting Şampiyonası’nın tamamlanmasının ardından İtalya’da 12-15 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek, Dünya ROK Cup Süper Final yarışlarına katılmak için hazırlıklarını tamamladı. Dünya ROK Cup Süper Final yarışı öncesi 7-8 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen ROK Cup Trophy Challenge yarışında mücadele eden sporcularımız başarılı bir performans sergileyerek ülkemizi gururla temsil ettiler.
Kuzey Kıbrıs Karting Derneği sporcularından; Mini kategoride RüzgarOkman, Senior kategoride Demir Göksan, Senior kategoride Tolga Güryel ve Master kategoride Salih Karalım ülkemizi bir kez daha gururla temsil ederek başarılı bir hazırlık süreci geçirdiler. 12-15 Ekim tarihleri arasında İtalya South Garda Karting Pisti’nde düzenlenecek olan Dünya ROK Cup Süper Final yarışına hazırlıklarını aralıksız sürdüren bir diğer yarışçımız, KKTC NCKC ROK Cup JuniorKarting Şampiyonu Hasan Halil Onalt da yarışa katılmak üzere kafileye katıldı.
28 ÜLKEDEN 427 PİLOTA KARŞI MÜCADELE VERECEKLER
Pilotlarımız, Mini ROK’ta 72, JuniorROK’ta 108, SeniorROK’ta 108, ExpertROK’ta 38, Expert+’da 15, Süper ROK (DVS)’de 36 ve ShifterROK’ta 50 olmak üzere toplam 427 pilot ile aynı pistte ter dökecekler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.