Kıbrıs Otizm Derneği’nden yapılan açıklamaya göre, öğrencilerin ve öğretmenlerin hazırladığı kermesten elde edilen gelir, otizm farkındalığı yaratma, eğitim ve etkinlik çalışmalarına katkı sağlama amacıyla Kıbrıs Otizm Derneğ'ine teslim edildi.

Kıbrıs Otizm Derneği yetkilileri, yapılan bağışın otizmli bireylerin topluma daha etkin şekilde katılımını destekleyecek çalışmalar için önemli bir kaynak oluşturduğunu belirterek, bu duyarlı davranıştan dolayı Osman Örek Meslek Lisesi sosyalkomitesine, okul yönetimine ve emeği geçen tüm öğrencilere teşekkür etti.

“Bu hamle mülkiyetin yerli halkın  elinden çıkmasını hızlandırır”
“Bu hamle mülkiyetin yerli halkın elinden çıkmasını hızlandırır”
İçeriği Görüntüle

Yetkililer, bu tür iş birliklerinin, toplumsal dayanışmanın güçlenmesine ve özel gereksinimli bireylerin yaşam kalitesinin artırılmasına önemli katkılar sağladığını vurguladı.