banner913
banner932
banner1012

TUFAD Şeherde

banner1020

Turizm ve Folklor Araştırmaları Derneği(TUFAD), “Danslarımız, müziğimiz ve kıyafetlerimiz kimliğimizdir” sloganıyla iki toplumlu barış etkinliği düzenledi.

banner974
TUFAD Şeherde

banner971

Lefkeliler Hanında gerçekleştirilen etkinlikte Kıbrıs kültürüne ait el işleri ve lezzetler yanında çeşitli müzik dinletileri ve halk dansları gösterileri sunuldu. Etkinliğe iki toplum yanında turistler de büyük ilgi gösterdi. Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı da etkinliği ziyaretler arasındaydı.

TUFAD Başkanı Arzu Can Turgay etkinlikten elde edilecek gelirin yeni yapılacak Kültür Sanat Merkezi binasının tadilatı için kullanılacağını söyledi. Turgay, ilginin yoğun olması halinde bu etkinliği, geleneksel hale dönüştüreceklerini de sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.