Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) günübirlik bir ziyaret gerçekleştirecek.
Meclis Başkanı Zorlu Töre ve Başbakan Ünal Üstel tarafından kabul edilecek olan Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i daha sonra Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile biraraya gelecek.
Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin KKTC’deki temasları çerçevesinde, Hala Sultan İlahiyat Koleji ile Türkiye Maarif Vakfı Temsilcilik Ofisi/Eğitim Merkezi’ni de ziyaret edecek.
Yorum Ekle
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.