banner913
banner932
banner1012

Yoldan çıktı, petrol istasyonuna daldı

banner1020

Lefkoşa’da sigortasız araç kullanan 18 yaşındaki genç, Girne Kapısı bölgesinde yoldan çıktı ve önce kaldırıma sonra da petrol istasyonuna ait reklam panosuna çarptı

banner974
Yoldan çıktı, petrol istasyonuna daldı

banner971
Lefkoşa Girne Kapısı bölgesinde trafik kazası oldu, kazada yaralanan sürücü Didar Rustamov tedavisinin ardından aracının sigortası olmadığı için tutuklandı.
Kaza dün saat 01.00 sıralarında meydana geldi.
18 yaşındaki Didar Rustamov, GP 757 plakalı aracıyla Kemal Aşık Caddesi'nden Cemal Gürsel Caddesi'ne doğru ilerlerken, dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan kaldırıma çıktıktan sonra Memo Petrol İstasyonuna ait reklam panosuna çarptı.
Kazada yaralanan Didar Rustamov, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından tutuklandı.
Rustamov'un sigortasız araç kullanıp kaza yapmaktan tutuklandığı belirtildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.