banner913
banner932
banner1012

Üstel-Özkıraç gerilimi

banner1020

İçişleri Bakanı Üstel, El-Sen Başkanı Özkıraç’a yönelik “Meyhaneden vakit bulup da açıklamamızı duymadı herhalde” dedi, Özkıraç ise Üstel’e “Haddini bilsin yoksa bildiririz” diye cevap verdi

banner974
Üstel-Özkıraç gerilimi

banner971
 
 
 
 
İçişleri Bakanı Ünal Üstel’den, El-Sen’in açıklamalarına yanıt geldi.
Ada TV’de El-Sen açıklamasında kullanılan “Jet Ünal” tabirine güldüğünü dile getiren Üstel, ilgili konuyla ilgili birçok kez açıklama yapmış olduğunu dile getirerek; “Tekrar açıklayayım da bir kez daha duysun ilgili arkadaş; belli ki  meyhaneden vakit bulamadığından duymadı” diyerek Jet krizi olarak anılan olayı anlattı:
“Hep birlikte kahvaltı masasındaydık; o zamanın Başbakanı Ersin Tatar, Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay, Turizm Bakanı ben Ünal Üstel, Müetahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Otelciler Birliği Başkanı Dimağ Çağıner, Sanayi Odası Başkanı Candan Avunduk. Cafer Gürcafer’in önerisiydi; ‘yatırımcılar var ülke için çok önemli, özel izin verelim yerinde incelesinler bu ihaleyi alsınlar’ dedi. Masadaki herkes şahit. 15 gün sonra durum bana izah edildi ve Başbakan da “Ünal’a götürün turizmle o ilgilidir” dedi; ilgilendik belgeleri Sağlık Bakanlığı’na gönderdik izin çıktı, izinleri sahiplerine gönderdik. Olay budur. Ünal’ın ne fonksiyonu var orada? O yakıştırmaları ben yapanlara iade ederim. Ben halkın seçtiği biriyim. Ünal Üstel’in bir vukuatu olsa halk seçip Meclis’e göndermezdi”
Öte yandan İçişleri Bakanı Ünal Üstel’in katıldığı canlı yayında, El-Sen Genel Başkanı Kubilay Özkıraç’a yönelik “Meyhaneden vakit bulup da açıklamamızı duymadı herhalde” sözlerine Özkıraç’tan ‘jet’ yanıt geldi.
“Onursuz, kişiliksiz, topluma ihanet eden bu zat ne El-Sen Genel Başkanı’nın ne de El-Sen yönetiminin adını ağzına alamaz. Topluma yaşattığı skandallarla bilinen bu zat haddini bilsin yoksa sırası geldiğinde ona haddini bildiririz” diyen Kubilay Özkıraç, Ünal Üstel’i ‘seviyesiz’ olmakla suçladı.
“Ünal Üstel terbiye sınırlarını aşmıştır. Bu ülke Ünal Üstel’i de tanıyor, Kubilay Özkıraç’ı da, El-Sen’i de” diyen Özkıraç, “Herkes Üstel’in adının karıştığı skandalın jet skandalı olduğunu sanıyor fakat daha ortaya çıkmayan birçok skandalı var. Günü geldiğinde bunları açıklarız” diyerek Üstel’e ‘hodri meydan’ mesajı verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.