banner913
banner932
banner1012

Töre’nin koltuğu minik başkanda

banner1020

Meclis Başkanı Töre, 23 Nisan nedeniyle makamını Dr. Suat Günsel İlkokulu öğrencisi Bade Çakır’a devretti

banner974
Töre’nin koltuğu minik başkanda

banner971
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle dün makam koltuklarını çocuklar devraldı.
Meclis Başkanı Zorlu Töre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını Dr. Suat Günsel İlkokulu öğrencisi Bade Çakır’a devretti.
Yeni Yüzyıl Anaokulu Müdürü Filiz Boyoğlu başkanlığındaki 15 kişilik öğrenci heyeti, Meclis Başkanı Zorlu Töre’yi makamında ziyaret etti.
Zorlu Töre öğrencilere yaptığı konuşmada, ulusal egemenlik için verilen mücadeleye işaret etti. Töre “Şu anki egemenliğimizi aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz” dedi.
23 Nisan’ın Atatürk’ün çocuklara armağanı olduğunu kaydeden Töre, “23 Nisan için Kıbrıs’ta da kutlamalar yapıyoruz çünkü biz de büyük Türk milletinin bir parçasıyız” ifadelerini kullandı.
Daha sonra Meclis Başkanı makamını devralan Dr. Suat Günsel İlkokulu öğrencisi Bade Çakır, Merhum Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın “Benim İki Bayrağım Var” şiirini okudu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.