banner913
banner932
banner1012

“Toplum huzurunu bozanlar hakkında gereği yapılmalı”

banner1020

TMT Mücahitler Derneği, ülkenin karanlığa gömüldüğünü, öğrencilerin eğitimlerinin aksadığını, makinelere bağlı hastaların ölüme terk edildiğini söyledi

banner974
“Toplum huzurunu bozanlar hakkında gereği yapılmalı”

banner971
“Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği Başkan Celal Bayar, "yasa dışı eylemlerle, kamu malına zarar verip toplum huzurunu bozanlar" hakkında gereğinin yapılmasını talep etti.
Yazılı açıklamasında, El-Sen’in diğer sendikaların da desteğiyle Kamu İhale (Değişiklik) Yasası’na karşı sürdürdüğü eylemleri “yasa dışı ve vicdansız” diye niteleyen Bayar, ülkenin karanlığa gömüldüğünü, öğrencilerin eğitimlerinin aksadığını, makinelere bağlı hastaların ölüme terk edildiğini söyledi.
Kesintilerle ekonomiye darbe vurulduğunu, Rum yönetimine muhtaç kalınıp çok pahalıya elektrik satın alındığını da söyleyen Bayar, “TMT Mücahitler Derneği olarak halkımızı huzursuz eden ve devletimizde kaos yaratan eylemleri benimsememiz ve susmamız söz konusu değil. İlgili sendikaları halkın huzurunu bozan ve ekonomimizi darbeleyen bu yasa dışı eylemlere son vermeye çağırıyoruz” dedi.
Bayar, şunları da kaydetti:
“Hükümeti ve polisimizi de yasa dışı eylemlere göz yummamaya, Meclis kapısını kıranlar, polisin görevini yapmasını engelleyenler, yolları kapatıp trafik akışını önleyenler ve santrallerle trafolara sabotaj yapanlar hakkında derhal yasal kovuşturma başlatmaya çağırıyoruz. KKTC bir hukuk devletidir ve kimsenin suç işleme ayrıcalığı yoktur. Yasal ve demokratik teamüller içerisinde hak aramak, haktır. Ama devamında da haklı kalabilmek aranan hakkın haklılığını ifade eder. Buna evet, zorbalığa ise hayır, hayır..”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.