banner913
banner932
banner1012

TDP'de yaprak dökümü

banner1020

Seçimlerde baraj altı kalan TDP'de Genel Sekreter Halil Hızal görevinden istifa etti. Hızal "Daha yaşanası bir ülke hayal ettim. Olmadı. Ertelediğim dünya turuna gideceğim" dedi

banner974
TDP'de yaprak dökümü

banner971
Seçimlerde baraj altı kalan TDP'de Genel Sekreter Halil Hızal görevinden istifa etti. Hızal "Daha yaşanası bir ülke hayal ettim. Olmadı. Ertelediğim dünya turuna gideceğim" dedi
 
 
 
TDP’de Genel Başkan Cemal Özyiğit’in ardından Genel Sekreter Halil Hızal da görevinden istifa etti. Hızal ayrıca, siyasi hayatını da sonlandırdığını açıkladı.
İstifasını sosyal medya üzerinden duyuran Dr. Hızal, TDP'nin barajı geçemediği erken genel seçimin hemen ardından yaptığı ilk açıklamada da sonuçlarla ilgili herkesin üstüne düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini belirtmişti.
Hızal mesajında şöyle dedi: 
"3 yıldır devam eden TDP Genel Sekreterliği'nden istifa ettim. Siyaset hayatımı bu andan itibaren sonlandırıyorum. Doğruları söylemeye çalıştım. 
Daha yaşanası bir ülke hayal ettim. Olmadı. Başaramadım. Üzgün ve kırgın değilim. Bundan sonra en iyi bildiğim mesleğimi yapmaya devam edeceğim. 
Ertelediğim dünya turuna gideceğim. İnsan yolculuktur. Hoşçakalın."
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.