banner913
banner932
banner1012

“Tatar'ın mekanı gibi, gündemi de farklı”

banner1020

CTP lideri Erhürman, Tatar’ın Gaziantep’teki açıklamalara yanıt verdi

banner974
“Tatar'ın mekanı gibi, gündemi de farklı”

banner971


Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın Gaziantep’te yaptığı açıklamalara yanıt verdi.
Erhürman’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:
“Sn. Tatar, Gaziantep'te, kendi deyimiyle "federasyoncular"ı Rumların boyunduruğu altında azınlık olmayı istemekle suçlamış. Memleket yangın yeri, insanlar geçim derdinde, zamlardan bunalmış, ortada hükumet yok, Meclis çalışmıyor ama Sn. Tatar'ın mekanı gibi gündemi de farklı!
Kendisi, federasyonun, siyasi eşitliğin ne manaya geldiğini bir türlü anlayamadan, bu tezin uzun yıllar masada Türkiye ile birlikte savunulduğunu unutarak, Türkiye halkına, kendi halkının bir bölümünün "Rumların boyunduruğu altında azınlık olarak yaşamak istediğini" anlatmakla meşgul!!!
Bu halkın hiçbir kesimi "Rumların boyunduruğu altında azınlık olarak" yaşamayı asla istememişken ve üstüne üstlük memleket bu haldeyken, böyle yalan yanlış bir "bilgi"yi Türkiye halkına anlatmak için bu çaba nasıl bir halet-i ruhiyenin ürünüdür anlamak mümkün değil"
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.