banner913
banner932
banner1012

Tatar'ın makamı Almira'nın oldu

banner1020

Cumhurbaşkanı Tatar, çocukları ağırladı, onlara nasihatlerde bulundu

banner974
Tatar'ın makamı Almira'nın oldu

banner971
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde devlet ve hükümet yetkililerine ziyaretler yapan çocuklarla Cumhurbaşkanlığında bir araya geldi.
Cumhurbaşkanlığını ziyaret eden kafilede Alayköy, Alasya, Şht. Doğan Ahmet, Mehmetçik, Şht. Hasan Cafer, Dr. Suat Günsel, Yedidalga, Değirmenlik, Çatalköy, Aydınköy, Serhatköy, Dr. Fazıl Küçük, Doğa ve Konuklar İlkokullarından öğrenciler yer aldı.
Ziyaret sonunda Alayköy İlkokulu’ndan Almira Özkan Cumhurbaşkanlığı makamına oturarak, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Cumhurbaşkanı Tatar, Cumhurbaşkanlığı’nda çocuklara hitaben yaptığı konuşmada, spor, müzik, kültür, matematik konularına özel önem vermelerini, Atatürk’ün söylemlerini takip edip okumalarını tavsiye etti.
Çocuklardan, her 23 Nisan kutlamasından bir fotoğraf saklamalarını isteyen Cumhurbaşkanı Tatar, şimdi olmasa bile ileride bu fotoğraflarla eski anıların yad edilecek olmasından dolayı öneminin artacağını ifade etti.
Tatar’ın çocuklara hitabının ardından Cumhurbaşkanı Tatar’ın çalışma odasına geçildi ve Alayköy İlkokulu’ndan Almira Özkan Tatar’ın makamına oturarak, tüm dünya çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Almira, Cumhurbaşkanlığı makamına gelmesi durumunda önceliğinin ne olacağı yönünde soru sorulması üzerine “Çevreye sahip çıkardım” şeklinde yanıt verdi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.