banner913
banner932
banner1012

“Takım kaptanı seni oyundan çıkarmak istiyor”

banner1020

UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, Atun’u işaret ederek “Takım kaptanı seni oyundan çıkarmak istiyorsa buna saygı duymak zorunda olmalıydı” ded

banner974
“Takım kaptanı seni oyundan çıkarmak istiyor”

banner971

Ulusal Birlik Partisi Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, ülkede yaşanılan siyasi krize dair değerlendirmede bulundu.
Hasipoğlu, “Dejavu yaşıyoruz, bunların olmasını istemezdik” diyerek sözlerine başladı ve yaşanılan sürece rağmen UBP her zaman dimdik ayakta olduğunun altını çizerek önceki gün Sucuoğlu’na verilen desteği işaret etti.
Atun’un tavrına yönelik değerlendirmede bulunan Hasipoğlu, “Günün sonunda bu bir özveri olayıdır. Ben bir kriz yaratmak istemedim uzlaşı yoluna başvurdum bu şekilde düşünmek lazım Bakanlar Kurulu’nda ben yoktum ama bu Başbakan’ın kararıdır. Bütün bakanların yapacağı eylemde Başbakan’ın sorumluluğundadır” ifadeleri ile kendi istifa sürecini anımsattı.
Hasipoğlu, “Atun çok kıdemli bir vekil arkadaşımız. Bir görüş farklılığı olabilir, kabine içinde olabilir. Ama gün sonu takım kaptanı seni oyundan çıkarmak istiyorsa buna saygı duymak zorunda olmalıydı” diyerek “olay makam değil hizmet ve uyum olayıdır şu anda da bir uyumsuzluk var” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.