banner913
banner932
banner1012

“Sine-i millet düşüncesine katılmıyorum”

banner1020

banner974
“Sine-i millet düşüncesine katılmıyorum”

banner971

 
HP Milletvekili Ayşegül Baybars, Gündem Kıbrıs Web TV’de soruları yanıtladı…
Baybars, HP’de gündeme gelen “sine-i millete dönüş” konusunda şöyle dedi:
“HP’nin kurucu üyelerinden biriyim. Biz bu ülkedeki eski siyaset anlayışı dediğimiz ve karşı çıktığımız yozlaşmış siyasete karşı mücadele edeceğiz. Biz HP’yi kurarken ‘oyunu ver oyunu boz’ demiştik. Bu konu PM’de tartışmaya açılabilir. Sine-i millete dönmenin doğru bir noktada tartışmaya açıldığını düşünmüyorum ve düşünceye katılmıyorum. Bunun bir kurultayda sorulup sorulmaması gerektiğini, seçmenle konuşulması gerektiğini düşünüyorum. Halkın bana verdiği yetki
Baybars, “ Son noktada daha istikrarlı bir yapıya ulaşmak için mücadele etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Böyle bir konu gündeme gelince şaşırdım. Sine-i millete dönmenin sonuçlarının ne olacağı ve KKTC siyasi tarihinde çok önemli olan bir konunun bizimle de konuşulması gerekiyordu. Bunu benim basından öğrenmem doğru değildi” dedi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.