banner913
banner932
banner1012

Seçim heyecanı Turkcell Teknoloji Alanı’nda yaşandı

banner1020

Ülkemizde gerçekleşen ‘Milletvekilliği Genel Seçimi’, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in Sarayönü Meydanı ile hava şartlarından dolayı Ovis Coffees’de kurduğu Teknoloji Alanı’nda takip edildi.

banner974
Seçim heyecanı Turkcell Teknoloji Alanı’nda yaşandı

banner971

Kuzey Kıbrıs Turkcell, ülke genelinde gerçekleşen Milletvekilliği seçimi için teknoloji alanı oluşturdu. Seçim, hem Sarayönü Meydanı’nda hem de Ovis Coffees’de kurulan alanlardan dijital TV hizmeti sunan ve yerli kanalların da yer aldığı TV+ üzerinden, BRTK1 kanalından anlık takip edildi. Seçim sonuçlarını meydanda Turkcell’in kurduğu led ekrandan takip etme fırsatı yakalayan basın mensupları için rahat ve konforlu bir alan oluşturuldu. Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Murat Küçüközdemir, Genel Müdür Yardımcısı Ali Gürler ile Marka İletişimi Müdürü Özlem Kavaz Soykan, seçim sonuçlarını; teknoloji alanından yayınlarını yapma, haberlerini yazma fırsatı yakalayan yerli ve yabancı basın mensupları ile birlikte izledi. Uzun zamandır ülkemizin gündeminde olan ve sonuçları merakla beklenen, nefeslerin tutulduğu seçimler TV+ ile akıllı telefon veya tabletler üzerinden de her yerden takip edilebildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.