banner913
banner932
banner1012

Rumları kızdıran klip

banner1020

Kıbrıslı Türk şarkıcı Nihayet’in Kapalı Maraş’ta “Bulaman” isimli şarkısına çektiği klip, Rumların öfkesini çekti. Nihayet ise, Rumlar tarafından tehdit edildiğini ve hesaplarına saldırıda bulunulduğunu belirtti

banner974
Rumları kızdıran klip

banner971

Kıbrıslı Türk şarkıcı Nihayet, Kapalı Maraş’ta “Bulaman” isimli şarkısına video klip çekti. Nini olarak da bilinen şarkıcı Nihayet’e klipte dansçılar eşlik etti.
Kıbrıs aksanıyla seslendirilen rap tarzındaki şarkının video klibi, KKTC'nin 38'nci kuruluş yıl dönümünde 15 Kasım'da  Nihayet’in YouTube kanalından paylaşılarak, yaklaşık 15 bin Twitter takipçisine de tanıtıldı.
Yaklaşık üç buçuk dakika süren müzik klibinde, bir grup genç şehrin terk edilmiş binaları arasındaki sokaklarda ve kumsalda dans edip şarkı söylüyor.
Klip, Güney Kıbrıs’ta tepkilere neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları klibi ‘kötü bir zevkle’ yapıldığı ve adanın bölünmüşlüğünün simgesi haline gelen bir bölgenin hassas doğasına saygı duyulmadığı gerekçesiyle eleştirdi.
Cyprus Mail, “klipte aynı zamanda harap haldeki evler ve oteller, parçalanmış vitrinler ve yenilenmiş yollar da izlenebiliyor” ifadelerini kullandı.
Nihayet ise yaptığı açıklamada, Rumlar tarafından tehdit edildiklerine ve hesaplarına saldırıda bulunulduğuna dikkat çekerek, “Sanat özgürdür, tek amacım yok sayılan ülkemi ve kardeşlerimin varlığını Dünya’ya duyurmak” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.