banner913
banner932
banner1012

Posta Dairesi'nden açıklama

banner1020

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Posta Dairesi Müdürlüğü, posta gönderilerinde yaşanan sorunun giderilmesi için gerekli girişimlerin yapıldığını açıkladı.

banner974
Posta Dairesi'nden açıklama

banner971

   

Posta Dairesi’nden yapılan yazılı açıklamada, ülkede varışlı ve çıkışlı posta gönderilerinin alıcıya tesliminde bir süreden beridir, Kurban Bayramı’nda yaşanan yoğunluk ve Türkiye’deki gümrük mevzuatının değişmesiyle birlikte tüm posta gönderilerinin gümrük kontrolüne tabi olması nedeniyle sorun yaşandığı kaydedildi.

Açıklamada, İstanbul’da bulunan Uluslararası Posta İşleme Merkezi ve Uluslararası Koli İşleme Merkezi kaynaklı sorunların mümkün olan en kısa sürede giderilmesi ve KKTC varış ve çıkışlı posta gönderilerinin transit (posta) olarak değerlendirilmesi hususunda bakanlığın gerekli girişimleri yaptığı belirtildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.