banner913
banner932
banner1012

POLİSTEN ÜÇ İLÇEDE ASAYİŞ VE TRAFİK DENETİMİ

banner1020

banner974
POLİSTEN ÜÇ İLÇEDE ASAYİŞ VE TRAFİK DENETİMİ

banner971
POLİSTEN ÜÇ İLÇEDE ASAYİŞ VE TRAFİK DENETİMİ
Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri sorumluluk sahalarında dün akşam asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi.
Üç ilçede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen denetimler kapsamında; kumarhaneler, kahvehaneler, pansiyonlar, bahis evleri, gece kulüpleri, restoranlar, kafeler, barlar, marketler, alkollü içki satışı yapılan mekanlar ile halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde kontroller gerçekleşitirldi.
Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 38 kişi tespit edilerek aleyhinde yasal işleme gidilmiştir.
Denetimlerde ayrıca ikamet izinsiz olarak tespit edilen toplam 3 kişi, alkollü içki tesiri altında bağırıp çağırarak rahatsızlık yapan 1 kişi ile tasarrufunda yeşil reçeteye tabi toplam 79 adet hap ele geçirilen bir kişi tutuklanarak aleyhlerinde yasal işlem başlatılırken, müzik yayını yasağına uymadığı tespit edilen bir işletme hakkında yasal işleme gidilmiştir.
Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt Polis Müdürlüklerine bağlı trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu; toplam 2965 araç sürücüsü kontrol edilmiş, 264’ü belirlenen hız sınırının üzerinde süratli araç kullanma, 3’ü alkollü içki tesiri altında araç kullanma, 3’ü sürüş ehliyetsiz araç kullanma olmak üzere toplam 665 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilmiş ve 29 araç ise trafikten men edilmiştir.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.