banner913
banner932
banner1012

Polis Okulu öğrencilerinden örnek davranış

banner1020

Polis Okulu Müdürlüğü’nde eğitim gören polis ve itfaiye aday adayları, Dünya İlik Bankası’na gönderilmek üzere swap örneği verdi

banner974
Polis Okulu öğrencilerinden örnek davranış

banner971
Polis Okulu Müdürlüğü’nde temel eğitim gören polis ve itfaiye aday adaylarının, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı aracılığıyla Dünya İlik Bankası’na gönderilmek üzere swap örnekleri alındı.
Vakıf Koordinatörü Servet Özeralp ve Koordinator Yardımcısı Suzan Gürel tarafından gönüllülük esasına göre yapılan numune alımı öncesinde vakfın kuruluş amacı ve nasıl donör olunabileceği konusunda bilgi verildi.
2001 yılında kurulan Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı, 2001 yılında toplumu kanser konusunda bilinçlendirme ve kanserle savaşa katkı amacıyla faaliyet gösteriyor. 
Kemal Saraçoğlu Vakfı, Dünya İlik Bankası üyesi olarak ülkede ve dünyada ilik nakline ihtiyaç duyan hastalar için gönüllü donör kaydı yapıyor. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.