banner913
banner932
banner1012

Özçınar, görevini öğrencilere devretti

banner1020

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı... Özçınar, görevini öğrencilere devretti

banner974
Özçınar, görevini öğrencilere devretti

banner971
Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Kurtuluş İlkokulu Müdürü Murat Akpınar başkanlığında bölge ilkokullarından öğrencileri kabul etti. Özçınar kabulde, Kurtuluş İlkokulu öğrencisi Toprak İneci ile Serhatköy İlkokulu öğrencisi Maynur Keskin’e görevini de devretti.


Belediye’den yapılan açıklamaya göre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Kurtuluş İlkokulu Müdürü Murat Akpınar başkanlığında bölge ilkokullarından ikişer öğrencinin yer aldığı grup, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ı makamında ziyaret etti.
Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, konuşmasına “İyi öğretmen, iyi bir öğretmen yetiştirir” sözüyle başlayarak, öğretmenliğin en kutsal görev olduğunun altını çizdi.
Çocuklara belediyenin görevlerini anlatan Özçınar, su, çevre ve temizlik gibi temel hizmetler yanında kentin yaşam kalitesini yükseltmek için de çalıştığını söyledi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde öğrencilerin kendisine yaptığı anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özçınar, çocukların kendi aralarında belediye başkanı seçmelerini istedi. Bunun üzerine, Kurtuluş İlkokulu öğrencisi Toprak İneci ile Serhatköy İlkokulu öğrencisi Maynur Keskin gönüllü belediye başkanı oldu ve yapacaklarını anlattı.
Kurtuluş İlkokulu Müdürü Murat Akpınar ise konuşmasında, ülkeyi kalkındıracak ve üst seviyelere taşıyacak çocuklara çok çalışmalarını öğütleyerek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Çocuklara inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.