banner913
banner932
banner1012

Okullarda deprem denetimi

banner1020

Başbakanlığa bağlı Deprem Komitesi üyeleri, Eğitim Bakanlığı yetkilileri ve teknik ekipler, Gazimağusa Namık Kemal Lisesi ve Gazimağusa Türk Maarif Koleji'nde deprem dayanıklılık denetimi yaptı

banner974
Okullarda deprem denetimi

banner971
Başbakanlık Deprem Denetim Komitesi’nin son toplantısında üretmiş olduğu karar doğrultusunda harekete geçen teknik ekipler, depreme dayanıklılık denetimlerine ilişkin ilk uygulamaları dün yaptılar.
Başbakanlık yetkilileri, Başbakanlığa bağlı Deprem Komitesi üyeleri, Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri ve teknik ekipler, dün, Gazimağusa Namık Kemal Lisesi ve Gazimağusa Türk Maarif Koleji'nde ilk deprem dayanıklılık denetimini yaptılar.
Konuya ilişkin bir açıklamada bulunan Başbakan Ünal Üstel, “Halka söz verdiğimiz gibi, depreme karşı hazırlıklı olmak için dün Gazimağusa ilçesinde Namık Kemal Lisesi ve Gazimağusa Türk Maarif Koleji'nden, çocuklarımızın eğitim yuvalarından başlayarak ilk adımı attık” dedi.
Üstel, "Başbakanlık yetkilileri ve Deprem Denetim Komitesi’nin ortak yürüttüğü çalışmalarla önce tüm okulları risk gruplarına göre ayrılacaklarını, ardından çıkacak analiz sonuçlarına göre ise belirlenen eylem planını hemen uygulamaya sokacaklarını” söyledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.