banner913
banner932
banner1012

"Nisamızın durumu halen kritik"

banner1020

banner974
"Nisamızın durumu halen kritik"

banner971

Girne’deki evinde geçirdiği kazanın ardından neredeyse 3 haftadır yoğun bakımda hayata tutunmaya çalışan 13 yaşındaki Nisa Hacı’nın babası İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Emre Hacı, Nisa’nın sağlık durumu hakkında bilgi paylaştı.
Emre Hacı, Nisa'nın durumunun halen kritik olduğunu bu nedenle bir süre daha yaşanan pandemi nedeniyle de ziyaretçi kabul etmeyeceklerini ifade etti.

Hacı’nın açıklaması şöyle:

Canımız kızımız Nisa'mızın geçirmiş olduğu talihsiz kaza sonrası hastaneye gelerek, telefonla arayarak ve mesaj göndererek acımızı paylaşan, kızımız için dualarını esirgemeyen tüm ailemize, arkadaşlarımıza ve sevenlerimize çok teşekkür ederiz. Kızımızın halen sağlık durumunun kritik olması nedeniyle içinde bulunduğumuz bu pandemi döneminde doktorlarımız ziyaretçi kabul etmemizi uygun görmemektedir. Mümkün olduğunca kızımızın yanında olabilmemiz ve bu hassas dönemi dış risklerden uzak geçirebilmemiz için doktorlarımızın tavsiyelerine hassasiyetle uymak durumunda olduğumuzu belirtir, anlayışınız ve bu zorlu süreçte yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Lütfen dualarınızı esirgemeyiniz.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.