banner913
banner932
banner1012

“Nerede kalmıştık?”

banner1020

Koronavirüse yakalanan HP Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu, iyileştiğini açıkladı, bilekliklerini çıkarıp zafer işareti yaptı ve “Evet, nerede kalmıştık?” paylaşımı yaptı

banner974
“Nerede kalmıştık?”

banner971

 
Corona virüse yakalanan Halkın Partisi Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu, sosyal medya hesabından iyileştiğini duyuran bir paylaşım yaptı.
Bilekliğini çıkardığı bir fotoğraf paylaşan Manavoğlu, “Eveeeet ,,,,, Nerede kalmıştık?” dedi.
“İhtiyacımız olan algı yönetimi değil, kriz yönetimidir”
Seçim çalışmalarına hızlı başlayan Manavoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yarınları kurtaracak iradenin halkta olduğuna dikkat çekti.
İşte o paylaşım:
“Sayfalarca manifestolar, gerçekçi olmayan öneriler, yıllardır çözülemeyen sorunlar nedeniyle toplumun umutları, gelecek kuşakları heba edildi” diyen Manavoğlu, “Kaybettiklerimizi geri alacak, yeni kazanımlarla yarınlarımızı kurtaracak irade halkımızdadır. Bugün, dünden aldığımız derslerle, gerçekçi, acil tedbirler, yeni yaratıcı politikalarla yarınlarımızı güvence altına almalıyız. Kısır döngülerle kilitlenen, çaresiz kalan bir memleket,  istikrarsızlığın istikrara dönüştüğü bir hükümet çare değildir. Yarınlara güvenle bakmak için çok hayati bir sınav aşamasındayız. Ülkenin refahı, halkımızın mutluluğu için algı yönetimlerine değil, kriz yönetimine ihtiyaç vardır”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.