banner913
banner932
banner1012

Mustafa Özdoğan'ın hayati tehlikesi sürüyor

banner1020

banner974
Mustafa Özdoğan'ın hayati tehlikesi sürüyor

banner971
Lefkoşa-Güzelyurt Anayolunda 5 Haziran tarihinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 26 yaşındaki Mustafa Özdoğan'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
KAZA NASIL OMUŞTU?
05.06.2023 tarihinde, saat 01:00 sıralarında, Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu’nun 3-4’üncü kilometreleri arasında, Berk SİCİMOĞLU (E-22) 186 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki UN 212 plakalı salon araç ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada Ağıllar Çemberine geldiğinde, çembere dikkatsizce girmesi sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek çemberin bordür taşlarına çarpmış ve kontrolsüzce savrularak yolun solundaki bordür taşlarına da çarptıktan sonra, bir takla atıp yol dışında tekerlekleri üzerinde durmuştu. Kaza sonucunda Mustafa Özdoğan beyin kanaması teşhisiyle Beyin Cerrahisi bölümünde ameliyata alınmıştı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.