banner913
banner932
banner1012

Moral gecesini göremeden veda etti

banner1020

Lefkoşa Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 56 yaşındaki kanser hastası Mukadder Karacan'a moral gecesi düzenlendi, ancak Karacan bu geceyi göremeden yaşamını yitirdi

banner974
Moral gecesini göremeden veda etti

banner971

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi gören kanser hastası Mukadder Karacan'a moral gecesi düzenlendi, ancak Karacan, geceyi göremeden hayatını kaybetti.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde çalışan ve Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu onkoloji servisinde tedavi gören 56 yaşındaki Mukadder Karacan'ın Kültür Dairesi Halk müziği korosunda görev yaptığı arkadaşları, hastanın moralini yükseltmek amacı ile hastanede odasında moral gecesi düzenlendi. Arkadaşları ile gerçekleştirdiği mini konserin haber yapılacağını öğrenen Karacan'ın çok mutlu olduğu ve haberin yayınlanmasını heyecanla beklediği kaydedildi.

Ancak Karacan, bu anı göremeden vefat etti.

Öte yandan kadının ölmeden önceki son görüntüleri de kameraya yansıdı.

Mukadder Karacan'ın eşinin de 3 ay önce kanser sebebi ile aynı hastanede öldüğü kaydedildi. Karacan dün öğle namazının ardından defnedildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.