banner913
banner932
banner1012

Minik Ela’dan takdir toplayan talepler

banner1020

Çavuşoğlu’nun makamını devralan minik Ela, okullara spor malzemeleri gönderilmesini ve Alasya İlkokulu’na spor salonu yapılması direktifini verdi; temiz bir çevre için bazı alışkanlıkların değişmesi gerektiğine işaret etti

banner974
Minik Ela’dan takdir toplayan talepler

banner971
Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamını Alasya İlkokulu öğrencisi Ela Kızıltunçlar’a devretti.
Yeni Yüzyıl Anaokulu Müdürü Filiz Boyoğlu başkanlığındaki öğrenci heyeti, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, ilk olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine değindi ve tüm çocukların bayramını kutladı.
Çavuşoğlu’nun makamını devralan Ela Kızıltunçlar ilk olarak okullara spor malzemeleri gönderilmesini ve kendisinin de eğitim gördüğü Alasya İlkokulu’na spor salonu yapılması direktifini verdi.
Daha sonra Çavuşoğlu’yla birlikte toplantı salonuna geçen 14 öğrenci, Kızıltunçlar’a ve Çavuşoğlu’na çeşitli sorular sordu ve taleplerde bulundu.
Kızıltunçlar, öğrencilerin sorularını yanıtlayarak, en önemli şeylerden birinin empati yapmak olduğunu, her zaman dezavantajlı kişilerin yerine koyarak düşünmek ve bir gün kendilerinin de aynı durumda olabileceğini unutmamak gerektiğini hatırlattı.
Temiz ve yaşanabilir bir çevre için bazı alışkanlıkların değişmesi gerektiğine işaret eden Kızıltunçlar, daha az zararlı yakıt tüketen araçlar, sprey olmayan deodorantlar ve hayvanlara zarar vermeden üretilen ürünler kullanarak bu konuda duyarlılığın gösterilebileceğini belirtti.
Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu da, “Dünyayı iyilik kurtaracak” diyerek, kimsenin dünyanın sahibi olmadığını, bu nedenle gelecek nesillere temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmanın herkesin görevi olduğunu belirtti.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.