banner913
banner932
banner1032

Minik çocuğun kolu, havuzdaki boruya sıkıştı

banner1020

Zeytinlik'te havuzun açık durumdaki tahliye borusuna eli bileğine kadar sıkışan 4 yaşındaki çocuk, itfaiyenin müdahalesiyle bileğindeki boru parçası ile kurtarıldı. Boru parçasının çıkarılması için çocuk hastaneye götürüldü

banner974
Minik çocuğun kolu, havuzdaki boruya sıkıştı

banner971
Girne’ye bağlı Zeytinlik bölgesinde havuz borusuna eli sıkışan çocuk, polis ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Olay dün saat 11:30 sıralarında meydana geldi.
Zeytinlik'te bir evin bahçesinde bulunan yüzme havuzunda yüzmekte olan 4 yaşındaki çocuğun, havuzun açık konumda bulunan tahliye borusuna sağ elini bileğine kadar sokması sonucu eli sıkıştı.
Olay yerine intikal eden polis ve İtfaiye ekipleri, havuzun suyunun tamamen boşaltılmasının ardından uzun uğraşlar sonrasında çocuğun kolunu sıkıştığı yerden kurtarmayı başardı.
Ardından ise çocuk hastaneye kaldırıldı.
Aile ve orada bulunan vatandaşların büyük panik yaşamasına neden olan olay sonrasında çocuğun kolunun sıkıştığı boru parçası hastanede yapılan çalışma sonrasında çıkarıldı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.