banner913
banner932
banner1012

“KKTC deprem nedeniyle en büyük yardımı yapan ülkedir"

banner1020

TC Lefkoşa Büyükelçisi Feyzioğlu: “KKTC deprem nedeniyle en büyük yardımı yapan ülkedir. Tek millet olduğumuzu güçlü bir şekilde hissettik”

banner974
“KKTC deprem nedeniyle en büyük yardımı yapan ülkedir"

banner971
Türkiye Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, deprem nedeniyle Türkiye'ye en büyük yardımı yapan ülkedir. Tek millet olduğumuzu güçlü bir şekilde hissettik” dedi.
Kıbrıs Türk halkının depremin meydana geldiği günden itibaren organize olduğunu kaydeden Feyzioğlu, Türkiye’ye 82 tır yardım gönderildiğini, bunun 1600 ton yardım malzemesine denk geldiğini ifade ederek, insanların evlerindeki sobaları dahi paketleyip tırlara verdiğini söyledi.
Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nu ziyaret ederek, yetkililerden yardımlar konusunda bilgi alan Feyzioğlu, “Tek millet olduğumuzu güçlü bir şekilde hissettik. Bunun sürekli altını çizmeliyiz, ortaklığımızın ne kadar değerli olduğunu görmeliyiz, bu acıyı birlikte hissettik” şeklinde konuştu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.