banner913
banner932
banner1012

Kaza yapan araca çarptı

banner1020

İskele -Ercan anayolunda köpeğe çarparak kaza yapan araca arkadan gelen başka bir araç çarptı

banner974
Kaza yapan araca çarptı

banner971
İskele -Ercan anayolunda dün öğle saatlerinde meydana gelen iki ayrı kazada yaralanan olmadı. 
İlk kaza saat 11:45 sıralarında meydana geldi. 21 yaşındaki Emirhan Uluhan yönetimindeki ZUB 964 plakalı salon araç ile Ercan istikametine doğru seyrettiği sırada Serdarlı kavşağına geldiğinde, dikkatsizliği sonucu o esnada anayolu karşıdan karşıya geçmekte olan sahipsiz köpeğe çarptı. Kaza sonucu araç sürücüsü yaralanmazken, sahipsiz köpek bulunamadı. 
İkinci kaza ise aynı yerde oldu. 25 yaşındaki Lütfiye Şingirli yönetimindeki US 565 plakalı salon araç ile Ercan istikametine doğru seyrettiği sırada Serdarlı kavşağına geldiğinde, dikkatsizliği sonucu o esnada trafik kazası yaptığı için yolun solunda durmakta olan Emirhan Uluhan’ın kullanımındaki ZUB 964 plakalı salon aracın sağ arka kısmına çarptı. Kaza sonucu yaralanan olmadı. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.