banner913
banner932
banner1012

K-Pet’te grev

banner1020

Petrol-İş Sendikası, taşeron işçi çalıştırıldığı gerekçesiyle dün Kıbrıs Türk Petrolleri tesislerinde ve Ercan’da grev yaptı

banner974
K-Pet’te grev

banner971

Petrol-İş Sendikası, taşeron işçi çalıştırıldığı gerekçesiyle dün Kıbrıs Türk Petrolleri tesislerinde ve Ercan Havaalanı’nda bir saatlik uyarı grevi yaptı.
Kıbrıs Türk Petrolleri Ltd.’de örgütlü olan Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu’na (Dev-İş) bağlı Petrol-İş Sendikası, konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.
“İşveren tutumunu değiştirmeze süresiz grev gündeme gelecek” denilen açıklamada, sendikanın yazılı ve sözlü uyarılarına rağmen işverenin Toplu İş Sözleşmesi’ne aykırı hareket ederek önceki gün itibarıyla tesiste taşeron işçi çalıştırmaya başladığı savunuldu. 
Sendika, işverenin bu tutumunu değiştirmemesi halinde süresiz grevin de gündeme geleceğini duyurdu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.