banner913
banner932
banner1012

“İstifa mekanizması çalışmalı”

banner1020

TDP Genel Sekreteri Halil Hızal seçim sonuçlarını “hayal kırıklığı” olarak nitelendirdi ve “Bunun bedelini ödemeliyiz. İstifa mekanizması çalışmalı” dedi

banner974
“İstifa mekanizması çalışmalı”

banner971
 
 
TDP Genel Sekreteri Halil Hızal, ilk çıkan seçim sonuçlarını değerlendirdi, “Sonuçlara göre TDP’nin iyi bir yerde durmadığı kesin. Parti açısından hayal kırıklığı” dedi.
Kanal SİM’e telefonla bağlanan Hızal, “Parmağımızın arkasına sığınmaya gerek yok, bu bir başarısızlık. Demek ki süreci iyi anlatamadık” şeklinde konuştu.
Hızal, TDP’deki oy dağılımını sandığa gitmeyen kesimin etkilediğini belirterek, sandığa gidenlerin de tercihini UBP’nin iktidara gelmemesi için CTP’den yana kullandığına değindi.
“Dünyada, sol partilerin seçim kazandığı dönemde TDP’nin baraj altında kalıp kalmayacağı tartışması yapmak güzel değil” diyen Hızal, “Ben de dahil şimdi ki yönetimin başarısız olduğu anlamına geliyor. Bunun bedelini ödemeliyiz. İstifa mekanizması çalışmalı” şeklinde konuştu.
Hızal, “Bu kadar köklü bir geleneğin böyle bir durumda olması benim açımdan kabul edilemez” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.