banner913
banner932
banner1012

İki sürücü de alkollü çıktı

banner1020

Ölümlü kazanın hemen yakınında sabaha karşı bir kaza daha oldu. Afrika kökenli alkollü sürücü, stadyum ışıklarında kırmızıda durmadı, anayolda seyreden araçla çarpıştı. Diğer aracın Afrika kökenli sürücüsü de alkollü çıktı

banner974
İki sürücü de alkollü çıktı

banner971
Murat ASLAN
Lefkoşa’da dün sabah ölümlü kazanın olduğu yerin hemen yakınında bir kaza daha meydana geldi. İki aracın çarpıştığı kazada sürücülerin yine Afrika kökenli olmaları dikkat çekti.
Kaza saat 03:11 raddelerinde, Atatürk Stadyumu ışıklarında meydana geldi.
235 mlgr. alkolü içki tesiri altında LY 706 plakalı Hyundai marka aracı kullanan 28 yaşındaki Takudzwa Kanyere, Sanayi’den trafik ışıklarına geldiğinde kırmızı ışıkta durmadı ve Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde tarafına yeşil ışık yandığı için doğu istikametine doğru 97 mlgr. alkolü içki tesiri altında, hızla seyreden 24 yaşındaki Qhawe Dawid DUBE yönetimindeki ZPS 539 plakalı Toyota marka kiralık araçla çarpıştı.
Kaza sonucu şans eseri yaralanan olmadı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.